Pause the love

Het moederschap zit vol momenten welke je wilt koesteren. Door dit vast te laten leggen kan je de tijd pauzeren en momenten terug beleven welke anders snel voorbij zijn gegaan. Ik leg de connectie & liefde tussen moeder en kind en gezinnen graag vast.

 the adventurers

hallo 

Hoi, ik ben Sonja. Moeder van 3 kinderen, een dochter van 13 en een tweeling van 11 jaar oud, twee pony's, twee honden en een aantal kippen. Wat groeien ze (veel te) snel op. We wonen op het platteland waar wij genieten van de ruimte om ons heen en de seizoenen extra goed meekrijgen. Tussen de  dieren, het gras, zand en modder groeien onze  kinderen op.

Ik ben heel blij dat ik mag doen waar ik waarde aan hecht: het vastleggen van momenten die er echt toe doen. Je eigen gezin, het gewone alledaagse en de veranderingen die we doormaken als we moeder worden. Ik heb mijzelf getraind om naast het grotere, duidelijke plaatjes juist de kleine aanrakingen & details te zien die bij het opgroeien en het contact tussen moeder en kind(eren) horen. Gaat het hier thuis altijd perfect? Nee joh! Helemaal niet, dus ook tijdens een shoot hoef je je niet druk te maken als het een beetje anders loopt.

Spelenderwijs een shoot ingaan en vooral de connectie vastleggen is hoe mijn shoots eruit zien, je ziet dan echt jezelf en je kinderen terug in de fase waarin jullie nu zitten. En dat maakt de beelden heel waardevol, en fijn om te hebben. 

 

leuk je te ontmoeten

adventure

Especially together. New adventures are our thing. More from Wuthering Heights...One fine summer morning - it was the beginning of harvest, I remember - Mr. Earnshaw, the old master, came down-stairs, dressed for a journey; and, after he had told Joseph what was to be done during the day.

travel

Capturing the two of you where your love grows every day. More from Wuthering Heights...It seemed a long while to us all - the three days of his absence - and often did little Cathy ask when he would be home. Mrs. Earnshaw expected him by supper-time on the third evening.

in-home sessions

personal

Wetenschappelijk onderzoek toont de positieve effecten   van prints van je gezin in huis

85% van de deelnemers gaven aan dat het kijken naar geprinte fotos van hun familie en gezin hun kind een sterker bewustzijn van de eigen identiteit gaf.

68% van de deelnemers gaf aan dat het kijken naar gezinsfoto’s ervoor zorgde dat de verbeelding en vertelvaardigheid vergroot werd bij hun kind(eren). 

83% van de deelnemers gaf aan dat het kijken naar gezinsfoto’s de connectie met het gezin versterkte. 

79% van de deelnemers gaf aan dat het kijken naar gezinsfoto’s hen geliefd doet voelen. 

En zelfs 68% gaf aan dat het kijken naar de gezinsfoto’s hen het gevoel geeft dat ze het goed aan het doen zijn als ouders.

Het geeft aan wat we zelf al voelen: deze beelden doen er toe, zijn van waarde. 
Laat ze maken en geef ze daarna een mooie plek in huis. 

Uit artikel " Science proves that displaying Family photo's boost children's self-esteem". 

"Ik had zin in de shoot, het gaf mij rust om te weten dat we als gezin mooi op de foto zouden staan. En wat was het leuk! Heerlijk gespeeld, geknuffeld en gekletst met elkaar. Sonja geeft klein opdrachten, spelletjes en stelt hier en daar vraag. Hierdoor voelden we ons op ons gemak en was het ontzettend gezellig. De beelden zijn waanzinnig geworden: ongedwngen, vrolijk & liefdevol. Dank je wel!' 

- Lieke

DE KLEINE MOMENTEN VASTLEGGEN

our why

Filosofie

ervaring

 Ik ben een fotografe geworden omdat ik het super waardevol vind wanneer mensen de tijd en moeite nemen om elkaar echt te zien en dit vast te laten leggen. Het is speciaal en misschien zelfs wel een bevoorrecht iets om te kunnen doen, voor zowel mij als degene die voor de lens staat. De emotionele connectie, onvoorwaardelijke liefde van kinderen naar hun ouders is zo bijzonder. En de verschillende leeftijdsfases wat elk levensjaar weer anders maakt is zo heerlijk.  

home

investment

Een volledige shoot inclusief alle mooie beelden in hoge resolutie heb je voor 275,-.  Jullie ontvangen de beelden in een online gallery van waaruit je ze kunt downloaden.  Wil je jullie verhaal compleet maken met een videoclip ? Voor 395,- hebben jullie alle beelden en een korte video van jullie shoot. 

Voor meer info of het maken van een afspraak: Klik hier om naar het contactformulier te gaan.  Prijzen zijn incl. btw,  excl. eventuele reiskosten (meer dan 30 km vanaf Zuidschermer) en  parkeerkosten.  

home

Pakketten

investering

experience

Hoe werkt het?

een fotoshoot bij moedermomenten/ Sonja Koning

Nadat we een tijd en dag hebben afgesproken, krijgen jullie toegang tot de tips & tricks welke je helpen bij de voorbereiding van de shoot.  Bijv. het kiezen van de kleding. Ik vind het super leuk om een sfeer te creëren waarbij locatie, kleding en gezin goed matchen. Zijn er dingen welke handig zijn voor mij om van te voren te weten? Ik leer jullie graag iets beter kennen.  


 home

info

experience

Hoe werkt het?

een fotoshoot bij moedermomenten/ Sonja Koning

Nadat we een tijd en dag hebben afgesproken, krijgen jullie toegang tot de tips & tricks welke je helpen bij de voorbereiding van de shoot.  Bijv. het kiezen van de kleding. Ik vind het super leuk om een sfeer te creëren waarbij locatie, kleding en gezin goed matchen. Zijn er dingen welke handig zijn voor mij om van te voren te weten? Ik leer jullie graag iets beter kennen.  


 home

i would love to be a part of your memories

Jouw reis van een moeder worden, naar een moeder zijn in alle fases. De band tussen jou en jouw kind. De meest pure en waardevolle shoots, tijdsdocumenten welke ik mag maken. Laat een bericht achter middels het contact formulier en we plannen een mooie shoot. 

boeken

zijn de herinneringen van morgen
 
Does the sun promise to Shine?
No, but it will
Even behind the darkest clouds it will
And no promise will make it shine longer or brighter,
for that is its fate,
to burn untill it can burn no more. 
So, to love you is not my promise, 
it is my fate,
to burn untill I can burn no more. 

- atticus -


De kleine momenten van vandaag

lieve woorden

Wat fijn om nu mooie beelden te hebben, liefdevol en puur.  Als River groter is kan ze terug kijken hoe zij eruit zag maar ook hoe haar moeder eruit zag toen zij klein was. (Ik stond niet vaak zelf op de foto). Nu heb ik ook mooie beelden van mijzelf met River. Een aantal hebben al een mooie plek in ons huis. Dank je wel!

Norah

client love

What we loved the most about our images is that they are not staged (only a few timeless ones which we love) . We really see ourkids as they experienced it. The golden hour shoot was a relaxed romantic moment where we could soak in our holiday at Italy. 

Jasmine & Jack

client love

Heerlijk om, naast onze bedrijven, ook ons gezin op beeld te laten zetten. We zijn ZO blij met de beelden. Uiteindelijk werken we hier zo hard voor. Sonja was voor de bedrijfsshoots voor mijn bedrijf al op Ibiza en we hebben de laatste avond een gezinsshoot geboekt. Het was heel relaxed en ontspannen allemaal.

Floor & Ivo

over de beleving...

Send
Bericht (wat wil je vast vertellen over jouw gezin + in welke periode zou je de shoot willen)
Telefoon
Locatie
Waar heb je mij gevonden?
Email
Naam

Laat een berichtje achter

Phone // +31 612112672

Email // info@sonjakoning.nl

www.instagram.com/sonjakoningphotography

Thank you!

We'll contact you soon!

Contact