-  Elegante & verhalende bruidsfotografie-

Gefeliciteerd

Jullie zijn verloofd en hebben besloten het mooiste wat er is te gaan vieren: De liefde! Jullie kunnen jullie eigen persoonlijke liefdesfeest oftewel bruiloft gaan invullen. De leveranciers en manieren uitkiezen welke perfect bij jullie wensen voor jullie trouwdag of bruiloftsweekend passen. 

Wat is jullie te gekke droom locatie?  Willen jullie trouwen met z'n tweeen samen? Of liever met vrienden en/of familie om jullie heen, jullie bruiloftsdag vieren? Ik kan niet wachten om te ontdekken hoe jullie droom bruiloft er uit ziet :-). 

Knuffels, gelach, te gekke outfits en locatie. Champagne of een ander favoriet drankje wachten op jullie. Ik kan niet wachten om te horen hoe jullie ideale bruiloft eruit ziet en om dit voor jullie op een natuurlijke en elegante manier vast te leggen, zodat dit moment in de tijd voor jullie voor altijd bewaard kan blijven. 


Naar contact formulier

portfolio

-Visie-

Jullie hebben waarschijnlijk het liefste een kameleon als fotografe op jullie liefdesfeest: Het ene moment aan het rondkijken, observeren en hier en daar een praatje maken om echte tussendoor momenten te vangen. Het volgende moment jullie persoonlijke cheerleader en regisseur waar gewenst.

In essentie zal ik jullie dag(en) met jullie meevieren, maar dan met een camera: terwijl ik naar het beste licht, de mooiste composities aan het zoeken ben om jullie, en jullie gasten, er op jullie best uit te laten zien. Zo kan ik jullie dag op een artistieke manier vastleggen met alle echte tussendoor momenten. 
  
Van kleine blikken tot aanrakingen van een bil of kusjes. Van het hebben van de beste tijd met je vrienden, het klaarmaken voor de dag tot het losgaan op de dansvloer, ik zal er zijn om jullie verhaal te documenteren. Ik sta achter de camera en documenteer met al mijn energie jullie dag om een ​​collectie vol herinneringen in afbeeldingen voor jullie te creëren.

Wanneer jullie de foto's bekijken, komen de herinneringen tot leven en ben je weer even samen terug op jullie feest van de liefde. Met de foto's kunnen jullie nu en in de toekomst jullie verhaal van jullie dag(en) vertellen aan en delen met jullie dierbaren.

AANVRAAG DOEN

Natuurlijke & verhalende beelden

Al 10 jaar bruidsfotograaf. Het beste van fotograaf zijn is, dat ik de tijd voor anderen kan bewaren. Opzoek naar echte momenten met een natuurlijke stijl, opzoek naar de dingen wie jullie jullie maakt. En inmiddels een expert in momenten en uitingen van liefde vangen, dit alles met een (of twee) camera('s) in mijn handen. 

Ik ben altijd al onder de indruk geweest van bruiloften: mensen die een feest van de liefde maken en dit durven te vieren. Een feest waarbij de goede en leuke dingen in het leven gevierd worden: een toffe outfit dragen, bij elkaar zijn, heerlijk eten, drinken, gezelschap en een prachtige locatie. Het leven op de best mogelijke manier beleven op die dag(en).

Het is in mijn ogen van belang om onze verhalen te vertellen aan elkaar. Niet alles hoeft praktisch of perfect te zijn, er zit juist veel schoonheid in imperfectie en creativiteit.

Uiteindelijk zijn het de echte momenten, zelfs de kleinste, die het meest betekenen. Bruiloften zijn gevuld met deze kleine momenten. Het voelt waanzinnig dat ik deze momenten mag vastleggen, de tijd zo kan bewaren voor jou door de foto's in een mooi fotoalbum te overhandigen. 

Ik kan niet wachten om meer te horen over jullie en jullie wensen en ideeën voor jullie dag(en). Laten we eens afspreken en kletsen om elkaar te leren kennen :-). 

naar het contact formulier

Beelden om de tijd te bewaren

Even voorstellen

Hoi, Ik ben Sonja

Kind words

Brochure aanvragen

We're so happy we found you. We could not be happier with our photographs and maybe even more so with you as a person. You gave us helpfull tips right away, so we as newbees to weddings did get the best result. Also on our weddingday you where there as a friend to us who really cared about us and our friends and family. We appreciate you so much for your kindness and professionality.  

Mike & Julienne

PaKKetten

- kies jouw beleving -

+ (...) uren vastgelegd

+ Hoge resolutie beelden

+ Lage resolutie beelden.

+ Online slide show & gallerij

+ Luxe verrassings fotoalbum incl. 15 spreads
.

Volledige brochure aanvragen

Investeringen varieren van
4995 tot 1995
alle pakketten zijn inclusief:

Hoe werkt het?

1. Laten we afspreken
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jullie een idee krijgen van hoe het is om samen te werken. We praten over jullie dromen, visie voor jullie bruiloft, en hoe we dit kunnen laten werken.

2. Vastleggen
Ja! Jullie voelen je volledig ontspannen en vol vertrouwen om mij als fotograaf in te huren. Wij ronden de eerste betaling af en tekenen op de stippellijn om jullie datum/ boeking veilig te stellen. Je ontvangt mijn kleine zwarte boekje met tips & tricks en een vragenlijst waarmee ik en jullie de volgende stappen kunnen organiseren.

3. Zorgdragen voor de details
Van hulp bij het verkennen van locaties, tot het doornemen van jullie draaiboek om de beste tijden voor foto's te krijgen. Ik ben slechts een e-mail verwijderd.4. De bruiloft
Ik zal vol energie op jullie dag aanwezig zijn. M'n ogen op alle kleine en grote momenten houden,  contact houden met jullie ceremoniemeester/weddingplanner, zodat jullie gewoon kunnen genieten van jullie dag.

5. Jullie hebben mail!
Tijd om een ​​glas te vullen met iets wat je lekker vindt, wat snacks te halen, het gezellig te maken thuis en jullie dag opnieuw beleven! Ga naar jullie persoonlijke online gallery om jullie slide en galerij te bekijken: Genieten :-). 

6. Album ontwerp
Ik ontwerp voor jullie een persoonlijke albumlay-out en we nemen deze samen door, zodat het de beste verzameling wordt van al jullie favoriete momenten. Een echt aandenken, een generatieschat.

7. Album levering
Nadat jullie de albumopties hebben afgerond, komen jullie nog een keer gezellig langs of laten jullie het album bezorgen, zodat jullie album thuis de kostbare plaats krijgt welke het verdient. 

Beschikbaarheid aanvragen

Pre-bruiloft Koppel shoot

Zie het als een leuke date om jullie vast te laten leggen als het koppel welke jullie zijn. Want hoeveel foto's heb jij van jou en degene van wie je houdt, beelden welke je echt tof vindt en waar je je huis mee kunt vullen?

Een verlovingsshoot is een kans om een ​​aantal hele mooie en echte foto's van jou en je partner te maken in een ontspannen omgeving, in een eigen kozen outfit. Alleen jullie twee, gewoon lekker jullie twee zijn.

Wanneer je een beetje cameraschuw bent, is dit de perfecte gelegenheid om te oefenen hoe je je op je gemak voelt voor de camera, in de aanloop naar je trouwdag.

Ik beloof dat we er samen een leuke date, een leuke ervaring van maken. Lekker even met elkaar op een leuke plek zijn, naast alle weddingplanning welke er gaande is.

Aanvraag doen

Inclusief:
 • 1 uur - 1,5 uur shoot
 • jullie beelden in jullie persoonlijke online galerij bezorgd.  
 • hoge resolitie beelden 
 • lage resolutie beelden
 • online slide show + galerij

Fan van old-skool en Nostalgie?

Ja dat ben ik ook!  Doordat ik al een poosje fotografeer heb ik ook ervaring met analoge fotografie. Het is een andere gevoel, een andere belevenis. Echt een moment, no way back, the point of no return. Ambacht en vooral dus analoog. 

De kleuren zijn zachter, er kan een lichtlek tussen zitten, een korrel, of een paparazzi flits foto. 

Ben je ook fan? Boek dan het analoge pakket erbij. 


Hoe het werkt?
Ik neem mijn analoge camera('s) ook mee op jullie dag. Tijdens de couple shoot zal ik van camera wisselen (dit kan heel snel) en gedurende de dag pak ik momentjes om ook vast te leggen. In overleg kan er ook met een second shooter (tweede fotograaf) gewerkt worden. 

Aanvraag doen

Inclusief:
 • 70 analoge beelden van verschillende momenten van jullie dag. 
 • polaroids
 • Ook ingescande versies om in een album te kunnen verwerken of op social media te kunnen delen. 

Doe je ook video? "De Ome Bob film"

De ome Bob film, misschien heb je er wel eens van gehoord. Die ietwat knullige, vooral wat langere video van het huwelijk of jubileum feest van je ouders. 

Klinkt saai? Ik vind ze fan-tas-tisch! Waarom? Omdat je mensen hun stemmen hoort (niet overal is muziek over gezet), hun maniertjes en bewegingen ziet, en het vooral heel echt is, niet opgepoetst tot een filmische trailer. Iedereen wie zo'n film uit weemoed of nostalgie terugkijkt vind die echtheid totaal niet erg, sterker nog: dat is nu juist het toffe ervan. 

Tijdens het fotograferen kan ik ook een video voor jullie maken. Ik ben er als fotograaf, dus de fotografie heeft de prioriteit. De momenten dat dit kan, maak ik stukjes video welke ik voor jullie achter elkaar zet (zelfs met muziek hier en daar) zodat jullie ook in bewegend beeld terug kunnen kijken. 

Dus JA ik kan ook video verzorgen, maar wanneer je een fancy clip wilt op muziek met alle highlights van jullie dag dan kan ik dit niet tegelijk met mijn fotografie aanbieden. Wel werk ik samen met goede videografen wie dit prachtig kunnen verzorgen. 

Aanvraag doen

Inclusief:
 • video van 15 - 30 minuten 
 • verzonden naar jullie e-mail en geplaatst in jullie gallery.  
 • 295,-

Lieve woorden

I can't even begin to tell you how happy I am we were able to work with Sonja for our wedding. Once I met her I knew there there could be nobody else! Not only is her stule fresh and modern, she is such a pleasure to work with. She makes you feel so comfortable it's like she's not even in the room. And when you do notice her, she's right there making you laugh :) 

We askes Sonja to make photos at our wedding. She's friendly, super professional and the photo's look amazing! Thanks so much! 
 

Aanvraag beschikbaarheid

Lindsay & Daniel

Yannick & Tigris

Bekijk de verhalen van deze bruidsparen

Matthew & Mylinda

bekijk GALLERY

Edwin & Nick

Bekijk GALLERY

Jullieanne & Mike

Bekijk gallery

Meer verhalen zien

Op 6 uur rijden van Amsterdam, trouwen in het prachtige Chateau de Mairy in Mairy-sur-Marne

De liefde vieren in Amsterdam bij de onze lieve vrouw op zolder

Trouwen in Amsterdam bij Huize Franckendael

i would love to be a part of your memories

Let's meet!
Fill in the form, find out whether your date is still available and let's plan a date and get to know each other. 

beschikbaarheid aanvragen

Ik kom zo snel mogelijk bij jullie terug.

VERSTUURD

thank you

Vul het contact formulier in en check of jullie datum nog beschikbaar is.


Liever bellen? 06-12112672
mail info@sonjakoning.nl

bruiloft aanvragen