Max

Lifestyle shoots zijn shoots die altijd mogelijk zijn, want elk periode kan er 1 zijn waar je graag nog eens op terug wilt kijken. Om die reden ga ik zelf ook regelmatig met ons gezin op de foto. Een lifestyleshoot is perfect voor een zwangerschap, pasgeboren baby, shoot met kinderen en familieshoot. Ontspannen, spelen, wandelen en een fotograaf die dit alles vastlegt, levert prachtige beelden en herinneringen op. 


Zwangerschap

Zwanger zijn verandert alles, maar het is maar een korte periode (Ik weet het... als je zwanger bent lijkt dit soms eeuwig te duren... maar neem van mij aan, wanneer de baby er is kan je nog moeilijk voorstellen hoe het was met 'die buik'). Omdat het een waardevolle tijd is, kan het erg mooi zijn om de transformatie van het moeder worden te laten vastleggen.
Heb je interesse in een shoot, neem contact op door een mail te sturen naar: info@sonjakoning.nl of vul het contactformulier in.


Baby

Eindelijk is jullie baby er, al het nieuwe kan overweldigend zijn. Slapenloze nachten maar ook pure liefde en heerlijk de hele dag knuffelen. Elkaar leren kennen. Dit intense begin duurt niet lang. Het gezicht van je baby verandert snel, en je baby leert elke week nieuwe toffe dingen bij. Ik vind het geweldig om deze momenten vast te leggen, helemaal als het hele gezin thuis is.


Familie

Een familieshoot kan altijd gedaan worden, nadat je baby 3 maanden oud is tot volwassen geworden 'kinderen'. Opzoek naar een perfect jubileum cadeau? Een familieshoot is een aanrader. In overleg kiezen we een mooie locatie, waar je samen kunt wandelen, spelen afgewisseld met pose momenten.   
Mel & Bart

Switch to English

Miles

Dax

Dirk & Rana

Kai

Lifestyle - Familie

Familie shoot

Ibiza Love