ENTER

Sonja

Hallo, ik ben Sonja. Groot fan van liefdevolle beelden

koning

Net als beelden om bij weg te dromen door de ruimte of de emotie in het beeld. Ik fotografeer het liefste een verhaal. Via mijn site MoederMomenten leer ik andere moeders hoe zij het beste naar licht, compositie en momenten kunnen kijken om hun kinderen vast te leggen.  

Sinds twee jaar fotografeer ik steeds meer voor powervrouwen die oa. online ondernemen en daar toffe, sprekende beelden bij nodig hebben. 

En daarbij kan ik ontzettend van mooie plaatsen genieten en goed aangeklede verhalen. Deze liefde laat zich in de bruids- en fashion fotografie terug zien. 

Ik hou ontzettend van zonnige plekken, in NL maar ook daarbuiten, goed gezelschap met een glas wijn of koud water erbij en het is een geweldige dag.  

Het beste aan film en fotografie is, dat ik de wereld er zo mooi mogelijk uit kan laten zien. Even wegdromen...  En waardevolle momenten voor mensen mag vastleggen. 

Ik fotografeer overal: door de diversiteit aan shoots heb ik mooie landen, steden en gebieden mogen bezoeken. De ruimte en clean look van het strand en de duinen zijn te gek, de levendigheid en monumentale panden in de stad bieden veel inspiratie. Bergachtige landschappen en straatjes in het buitenland zijn atijd weer magisch.    


In m'n vrije tijd: een tijdschirft lezen (Jan, Linda, Elle, Vogue), naar de film en met vrienden afspreken.

Liefdes: Johan (getrouwd in juli 2018), en onze 3 kinderen. 

Guilty pleasures: Souvenirs, van een sierraad tot een houten beeldje. En chocolade muffins..

Favoriete looks: basics, zoals een goede spijkerbroek en effen t-shirt afgewisseld met vrouwelijke jassen, jurken en (natuurlijk) mooie schoenen.

Huisdieren: sinds we in feb '17 vrijer wonen hebben we naast 1 vis, 1 muis, 2 konijnen en een hond. Op het erf lopen ook schapen, geiten, paarden, nog meer honden en katten. Een behoorlijke beestenboel.

Photocredits Amanda Drost

Photocredits Angela Bloemsaat

ENTER

Trouwreportages starten vanaf 1349,- 

Overige shoots vanaf 275,- 


Intieme bruiloften, outdoor weddings, een bruiloft middenin de stad en destination weddings zijn welkom.  

Trouwen

BY FAR THE BEST SHOOT i'VE EVER BEEN APART OF. LOVED IT!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

from
danielle:

NEXT

REVIEW

BELIEVE that ADVENTURE IS
THE BEST APHRODISIAC

CAN ALWAYS BE FOUND SOMEWHERE NEAR THE OCEAN

lillet clients

NEXT

PHILOSOPHY

ON INSTAGRAM:

@SonjaKoningphotography

(C) 2016 Sonja Koning

BACK

TO TOP

BACK

TO TOP

Lifestyle shoots

Lifestyle shoots zijn de couple, zwangerschaps,  gezins en portretshoots.  Deze shoots vinden plaats op een mooie locatie (binnen of buiten).  

Een lifestyle shoot is te boeken vanaf 275,- hiervoor ontvang je minimaal 20 foto's in HR. 

Een waardevol moment kan versterkt worden door de juiste kleding, kleuren en locatie. Als deze factoren bij elkaar komen ontstaat er een gouden beeld. Vaak heb je zelf al toffe idee├źn maar als je het lastig vindt, denk ik graag met je mee.