Je hebt geïnvesteerd in jezelf bent een powervrouw (al voel je je misschien niet altijd zo), je bent energiek en vriendelijk, je BENT jouw merk/bedrijf. Je weet hoe belangrijk het is om dicht bij zichzelf te blijven, en dat zichtbaar zijn onmisbaar is voor een goed lopend bedrijf. (En naast het echte leven wil je er ook online gewoon goed uit zien :-)). Je inverteert in jezelf en de  zichtbaarheid van jouw bedrijf. Jouw ideale klant is een klant die ook de waarde inziet van kwaliteit.   

JA jij wilt graag goed zichtbaar zijn op een natuurlijke en professionele manier. Je begrijpt dat je het hele jaar door zichtbaar moet zijn en zet jouw beelden structureel in om klanten te laten zien wie jij bent en wat jij kunt betekenen voor hen. 


Branding shoots

Verhoogde zichtbaarheid

Goed beeldmateriaal van jouw bedrijf, werkzaamheden en jij als persoon laten jouw bedrijf zien.  

Betrokkenheid

Connectie

De ideale klant

Door nieuwe beelden trek je de aandacht bij de inhoud die jij graag wilt delen. Je creëert zo een betrokken publiek. 

Als je zichtbaar bent, kunnen mensen je herkennen en zich in jou herkennen. Wat maakt jou jou? Wie ben jij? Waar sta jij voor? Waarom doe jij wat je doet? Je geeft jouw (aankomende) klanten letterlijk een beeld van jou. 

Professioneel beeldmateriaal trekt de klanten aan die jij wilt hebben.  Omdat jouw online look past bij wie jij bent, en jij kwaliteit biedt. 

Karlijn de Vries

Anne ter hAar

Wendy Kerssens

Esther Blok

Mira Saia

Anne marie

Judigje

Wat klanten zeggen:

In 4 uur tijd help ik jou aan content voor een half jaar. 

Werkwijze jaarpakket online ondernemers:
3 keer per jaar boeken we een brandingshoot in waarbij we voor de shoot een gesprek hebben van maximaal een uur waarin we de locatie(s) bespreken, jouw brand en wensen en de manier waarop we dit samen kunnen neerzetten. Je ontvangt voor de shoot een blad met handige informatie.

Tijdens de shoot geef ik je tips over hoe jij het beste op beeld komt, nemen we de tijd en wisselen we van sets en locaties.
Zo heb jij binnen 2,5 uur weer volop nieuwe beelden om mee aan de slag te kunnen.

Je ontvangt na de shoot in een online gallery portretfoto's, totaaloverzichten en details. Deze gallery kan je ook delen met je VA, websitebouwer of wie je maar wilt. Zo is je (social)media snel up to date.

Investering 1399,-

Wendy Kerssens (social advertising, strateeg): BEELDMATERIAAL is super belangrijk voor succesvolle social media marketing. Het is het eerste wat jouw publiek ziet. In een splitseconde wordt bepaald of iemand verder gaat lezen of niet. Voordat iemand überhaupt iets leest heb je eerst iemand zijn aandacht nodig. .
.
Investeer in foto’s van jezelf. Primair niet mijn favo klus. Van nature sta ik ook liever net iets meer achter de schermen mijn ding te doen.
En ik voel me ook een kluns voor die camera want ik ben social advertising expert en zeker geen model, heb ook totaal die ambitie niet. Een cursus poseren zou zeker geen overbodige luxe zijn 😂. .
Maar inmiddels weet ik dat het een enorm verschil maakt voor je business als je een goedgevulde beeldbank hebt staan. Voordat mensen überhaupt zaken met je willen doen willen ze je eerst zien. Dus zul je content moeten plaatsen en jezelf laten zien. Zodat mensen je leren kennen.
Gewoon hoe je bent.
.
.
Bovendien als je social advertenties draait is het fijn als je een berg beelden hebt liggen om te testen en om te zorgen dat je jouw publiek telkens weer verrast met een verse foto (=aandacht).
.
.
Dus ik investeer sinds dit jaar regelmatig in fotografie. Ja het is een drempel over maar als je een fijne fotograaf hebt gevonden waarmee het klikt en waarvan de stijl je aanspreekt (thx @sonjakoningphotography 🙏🏻✨) dan wordt het echt leuk, eenvoudig en levert het je een leuke ochtend op. En natuurlijk weer een stapel foto’s voor je marketing 🙌.
.
.
Een fijne #instaboyfriend is natuurlijk ook een goed alternatief. Maar ja dan moet je die wel bij je hebben, moet hij willen😬, jij moet het telkens vragen 🙄 en een cursus fotografie is dan soms ook geen overbodige luxe 😜. .
.
Investeer jij al regelmatig in fotografie voor je business? 

Werkwijze voor bedrijven/ events/ workshops of losse branding fotoshoot:
We bespreken de shoot voor in max. 1 uur. Je geeft aan wat je in beeld wilt hebben en waarom. Vervolgens sparren wij over de mogelijkheden en de benodigde uren. We spreken de datum en gewenste locatie af.

Shootprijs 495,- (incl. btw)

Na de shoot heb jij een online beeldbank waaruit je kunt putten voor je social media, website en advertenties.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en/of meer informatie. info@sonjakoning.nl of vul het contact formulier in. 

Floor Daver

CONtaCt

SUBMIT

FORM

say hello

we will be in touch shortly. meanwhile, browse our instagram feed. link below.

form sent

thank you