ENTER

Sonja

He! Wat leuk dat je verder hebt geklikt en benieuwd bent naar de fotografe achter de foto's.

koning

Een beetje meer over mijzelf... komt ie dan :-). 


Samen met mijn man woon ik met onze 3 kinderen op het platteland, heerlijk om te zien hoe de kinderen daar kunnen slootje springen, watervlooien vangen en rondcrossen. Dus voor ons het vrije en de romantiek van het platteland en de stad voor de diversiteit, cultuur, gezelligheid en geschiedenis. Ik zou niet zonder beiden willen.   

Van beelden maken, in contact staan met mensen en zelf creƫren word ik ontzettend blij. De passie voor mooie beelden heeft voor mij raakvlakken met mode, steden, mensen en reizen. Een gaaf portret, een fashion statement of een te gaaf landschap of romantisch straatje zijn dan ook dingen die ik fijn vind om vast te leggen.

Als fotograaf ben je steeds in ontwikkeling (wie niet eigenlijk?). Waarbij de lichte fine art fotografie (beelden met een verhaal, schoonheid en zekere rust/kunst) erin vind ik nu te gek! M'n kinderen leg ik echter ook graag op een documentaire manier vast: juist een beeld met alle rommel en contrast van een zelfverzonnen uitvinding en speelgoed. Om voor nu en later de kindertijd vast te leggen.   

Altijd al fotografe geweest? Nee ik heb eerst de Ipabo gedaan, om vervolgens twee masters te halen op het gebied van coaching en begeleiding. Psychologie en ontwikkeling vind ik nog steeds hartstikke tof! Maar nu bewust een keuze gemaakt voor de fotografie en het gezin. 

Genoeg over mij. Ik ben benieuwd naar jou... heb je interesse in een fotoshoot stuur dan gerust een mailtje via het contactformulier en wie weet zien we elkaar op de volgende shoot. 

             XO Sonja