ENTER

Sonja

Hallo, ik ben Sonja. Groot fan van liefdevolle beelden

koning

Net als van echte momenten, vastgelegd in lichte heldere beelden.  Beelden om bij weg te dromen door de ruimte of de emotie in het beeld. De liefde kan voor jezelf,  je werk, je partner of je kind zijn. Het is gaaf om te zien dat een beeld je kan doen beseffen hoe mooi jouw leven is, en hoe waardevol jouw liefdes.  

Ik hou ontzettend van zonnige plekken, in NL maar ook daarbuiten, goed gezelschap met een glas wijn of koud water erbij en het is een geweldige dag.  

Het beste aan film en fotografie is, dat ik de wereld er zo mooi mogelijk uit kan laten zien. En waardevolle momenten voor mensen mag vastleggen. Vind het heerlijk om middels beeld mooie details en schoonheid te kunnen laten zien en delen.

Ik fotografeer eigenlijk overal: door de diversiteit aan shoots en omdat overal wel iets tofs te zien is. De ruimte en clean look van het strand en de duinen zijn te gek, de levendigheid en monumentale panden in de stad bieden ook veel inspiratie.   

Zelf woon ik in Noord-Holland, dus genoeg mogelijkheden voor duinen, strand en stad. Ik reis voor de fotografie door heel NL en daarbuiten. Zo heb ik in Parijs, Portugal en Zuid-Afrika mogen shooten. Vakanties zijn naar Curacoa, Italie, Frankrijk, Spanje, New York en Cuba gegaan.    

Bijzondere plekken in het buitenland zoaIs bergen of (pastel)kleurige dorpjes en straatjes vind ik echt te gek. Dus als je een shoot in het buitenland hebt, Count me in! 

ENIn m'n vrije tijd: een tijdschirft lezen (Jan, Linda, Elle, Vogue), met vrienden afspreken.

Liefdes: Johan (verloofd, trouwen in juli '18), en onze 3 kinderen. Een dochter van 10 jaar, en een tweeling (j/m) van 8 jaar oud.

Guilty pleasures: Souvenirs, van een sierraad tot een houten beeldje. En chocolade muffins..

Favoriete looks: basics, zoals een goede spijkerbroek en effen t-shirt afgewisseld met vrouwelijke jassen, jurken en (natuurlijk) mooie schoenen.

Op het erf lopen schapen, geiten, paarden, honden en een kat. Een behoorlijke beestenboel. Bij ons thuis sinds een jaar een kleine teckel/boomer. 

Photocredits Angela Bloemsaat edit bij me.

Photocredits Gabriel Palmieri

Een glas rode wijn, gitaar muziek, palmbomen, olijven, blauwe zee├źn. Geweldige uitzichten, Droom je mee :-)?

Bestemmingen waar het zonnetje is

Reizen

Er is geen vrouw die mijn favoriete look en stijl beter beschrijft dan dit icoon.

Brigitte Bardot

Favoriete stijlicoon

Super fijn om met vrienden een gezellige avond buiten te zijn, genieten van muziek, sfeer en goede gesprekken. 

Een zomeravond met vrienden in de tuin

meer over

Sonja

Contact

Yes please

ON INSTAGRAM:

BACK

TO TOP

@SonjaKoningphotography

BACK

TO TOP

Subheading