Sonja koning

Judigje Edelsmid

3/31/2019

blog

Judigje maakt persoonlijke sieraden van eerlijk goud.  Ze is naast een leuk, grappig en slim mens (haha ja sorry, dit is echt een leukerd) een kundige edelsmid met een duidelijke visie. Ik heb Judigje leren kennen via social media (super leuk om via instagram in contact te komen met passievolle mensen die raakvlakken hebben in hetgeen je zelf tof vindt om te doen!), door een styled shoot inmiddels alweer 3 jaar terug. Met een andere ondernemer kunnen sparren over alles wat daarbij komt kijken maar ook gewoon lekker kletsen en theeleuten, en inmiddels kan daar sigarenrollen bij 🙂 is erg fijn. Judigje heeft naast sieraden oa. ook een passie voor Whiskey en sigaren, the good things in life en ook producten met een eigen verhaal en ambacht.
Wat mij opvalt bij Judigjes sieraden zijn de bijzondere edelstenen, kleuren, texturen en vormen.  Het is tijdloos, en haar eigen collectie past echt bij haar (en niet perse bij de laatste trends, er is al zoveel van hetzelfde dus persoonlijk vind ik het een hele verademing) Zoek je een sieraad, maar kun je nergens vinden wat je bij je past? Of wil je een belangrijke levensgebeurtenis vertalen in een sieraad? Ze maakt voor je/ jullie een eerlijk ambachtelijk sieraad.
Samen met Judigje ben ik voor de shoot op Citytrip geweest naar Lissabon. De vormen, kleuren, mensen en vele verschilende straatjes maar ook rotsen maakten het de ideale plek om een aantal sfeerbeelden te maken.
Model: Ana

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *