Sonja koning

Oude Liefde Roest Niet

3/16/2019

blog

 

Oude Liefde Roest Niet

-Styled shoot-

 

Shoot & Play:

Een koude maar zonnig dag. Wat een inspiratie altijd als ik weer langs deze unieke locatie reed! De mogelijkheden… Dus wilde ik er graag iets organiseren. En omdat ik ontzettend geloof in blijven spelen, zijn de Shoot & Play dagen ontstaan. Een dag(deel) waarop fotografen helemaal los kunnen gaan, nieuwe dingen uit kunnen proberen op unieke locaties met inspirerende settings. Prachtige beelden kunnen verzamelen en kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is als je gaat trouwen. Er zijn diverse Shoot & Play dagen, gericht op: trouwen, stellen en/of modellen.

 

De look en het idee:

De locatie voor deze shoot verzameld vintage spullen en voertuigen. Zo zijn er ouderwetse botsauto’s te vinden, oude Engelse dubbeldekkers, een oude Amerikaanse schoolbus, telefooncel, etc. En deze prachtige oude tramcoupé. Perfect voor een styling gebaseerd op aardetinten met veel bruin en een vintage look in de styling. De look is ook minimalistisch te noemen: geen bloemenmotiefjes, of extra sierlijk servies. Maar juist effen stoffen, aardewerk, bakjes en strak bestek. Zodat het ook een stoere look blijft en je de kwaliteit van de gebruikte items terug ziet.

 

Thema:

Oude Liefde Roest Niet, iedereen kent het gevoel van een oude liefde, liefde die bij een weerzien weer  naar boven kan komen (dit kan een persoon zijn of een oude hobby o.i.d.).  In dit geval past het gezegde bij de liefde die al een poos geleden is begonnen maar nooit meer is over gegaan, voor altijd blijft. Het echte stel in deze shoot is prachtig om te zien en zijn echte lieverds, zij hebben samen ook een prachtige dochter. Een thema bij jullie bruiloft kan helpen een richtlijn te geven aan de styling en een gevoel meegeven aan jullie gasten.

 

De locatie:

Op deze locatie kunnen feesten gevierd worden en je kunt de unieke vervoersmiddelen ook huren om je gasten te vervoeren, of bijv. tijdens je vrijgezellenfeest in rond te rijden.

 

Extra bijzonder: het papieren haarstuk van Edenique, (net nieuw product, blijft heel lang mooi, geeft jouw kapsel een unieke look).

Handgeschilderde tulpen, geven een extra mooi effect wanneer je ze openvouwt in de stukken.

Ovale hoepel op standaard van Waanzinnig trouwen

Ringen van Judigje (saving for my stack already)

 

 

 

Leveranciers:

Concept en Fotografie: Sonja Koning (voor Shoot & Play) – www.sonjakoning.com

Styling: Shiela van Waanzinnig trouwen – www.waanzinnigtrouwen.nl

Muah: Karen Krist – www.make-upacademy.nl

Sierraden: Judigje van Judigje Edelsmid – www.judigje.nl

Floral design: Edenique Beaumont – www.edenique.nl

Stationery: Femke van Liefs Femke – insta: liefsfemke

Jurk: The Jestset Diaries – www.thejetsetdiaries.com

Table runner: Silk & Willow – www.silkandwillow.com

Taart en sweets: Samantha van The Velvet Cakery – www.velvetcomapany.nl

Locatie: De Rijper Eilanden: www.derijpereilanden.nl

Ringbox: Mrs box

Stempel: La Lettre

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *