Sonja koning

Modern Chic weddinginspiration

4/09/2018

blog

 

Begin april en de eerste (echt) warme dag van het jaar, wat een mazzel. Perfect om een toffe styled shoot te doen. Een fijne gelegenheid om weer eens helemaal los te gaan op toffe details, en om wat dingen uit te proberen. Van heel licht, ben ik qua stijl naar helderder gegaan en ook steeds meer de wat meer donkere beelden. Stijl blijft helder en zo clean mogelijk. Deze shoot ook wat meer met de zachte fine art beelden gespeeld en juist de donkere. Laat me weten wat je vindt. Iig een toffe middag met leuke meiden gehad.

 

 

 

 

Geïnspireerd geraakt? Deze leveranciers werkten mee:

Taart: Gaby van Majesteit taarten

Jurk: Marieke van Ieks bridal

Pak: Pakkend

Sieraden: Nicole van Bobini roots

Verhuur: Eline van Feline styling

Bloemen: Ninja van Ninja floral design

Weddingplanner – styling: Naoomevents

Haarstyling en visagie: Ilona van Dashup Beauty

Concept en Design: Melanie van Pure liefde fotografie en Emma van de Schelde

Willen jullie je bruiloft boeken? Neem vrijblijvend contact op. Via het contactformulier, of stuur een mailtje naar info@sonjakoning.nl. Wacht niet te lang er zijn nog enkele data in 2018 vrij, een aantal dagen is voor 2019 geboekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *